sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Dölekli'den Tebrik Mesajı

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı'nda düzenlenen devir teslim programına Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli de katıldı.

Başkan Dölekli'den Tebrik Mesajı
  • 02 Mart 2023, Perşembe 19:01

Oktay Fani'nin Haberi

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı'nda düzenlenen devir teslim programına katılan Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli'den hayırlı olsun mesajı.

Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden Mehmet Emin Öz, İl Başkanlığı'na atanan İbrahim Küçükoğlu'na görevini devretti. İl Başkanlığı'nda düzenlenen programa Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli de katıldı.

İl Başkanlığı'na atanan İbrahim Küçükoğlu için tebrik mesajı yayınlayan Başkan Dölekli; "AK Parti Erzurum İl Başkanlığımızda gerçekleştirilen devir teslim töreninde AK sancağı devralan AK Parti Erzurum İl Başkanımız Sn. Av. İbrahim Küçükoğlu ve yönetimine muvaffakiyetler temenni ediyor; görevi devreden Sn. Mehmet Emin Öz Başkanımıza verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık