sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Dölekli'den Yeni Yıl Mesajı: 2023'de Termal’in Başkenti Hasankale Hedefimize Bir Adım Daha Yaklaşmış Olacağız

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, yayınladığı yeni yıl mesajında, '2023 yılı Pasinler’imiz için inşallah bir çok yeni hizmetin hayata geçtiği bir yıl olacaktır.' dedi.

Başkan Dölekli'den Yeni Yıl Mesajı: 2023'de Termal’in Başkenti Hasankale Hedefimize Bir Adım Daha Yaklaşmış Olacağız
  • 31 Aralık 2022, Cumartesi 18:28

Oktay Fani'nin Haberi

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Dölekli, yayınladığı mesajda yeni yılda sağlık, mutluluk ve huzur temennisinde bulunarak; "Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı 2023 yılında siz değerli hemşerilerime sağlık, mutluluk ve huzur temenni ediyorum. 2023 yılı Pasinler’imiz için inşallah bir çok yeni hizmetin hayata geçtiği bir yıl olacaktır. 2022’de ve öncesinde gerçekleştirdiğimiz termal yatırımlar 2023 senesinde de sürecek ve zirve noktaya ulaşacaktır. Bu yatırımlar ilçemize hizmet olarak dönecek ve müreffeh bir Pasinler hayalimize bir adım daha yaklaşmış olacağız. Termal’in başkenti Hasankale hedefimize bir adım daha yaklaşmış olacağız. 2022 sona ererken daha büyük hedef ve ümitlerle 2023'e adım atıyor olmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Cumhuriyet'imizin 100'üncü yılını kutlayacağımız 2023'ün ülkemize ve aziz milletimize hayırlar getirmesini, yeni yılın hepimiz için sağlık, afiyet, huzur, esenlik ve barış içinde geçireceğimiz bir yıl olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık