sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Düzgün'den Taraftarlara Bayram Sürprizi

Erzurumspor için yapmadığı fedakarlık kalmayan kulüp Başkanı Ömer Düzgün'den bir jest daha. Pazar günü oynanacak olan Kocaelispor maçı öncesi Başkan Ömer Düzgün, taraftarlar için sürpriz hazırladı.

Başkan Düzgün'den Taraftarlara Bayram Sürprizi
  • 30 Nisan 2022, Cumartesi 9:21

1 Mayıs 2020 Pazar günü Kazım Karabekir Stadında oynanacak olan Kocaelispor maçı öncesi mavi-beyazlılarda hazırlıklar tamamlanırken, Erzurumspor için yapmadığı fedakarlık kalmayan kulüp Başkanı Ömer Düzgün'de karşılaşmaya gelecek olan taraftarlar için bayram sürprizi hazırladı. 

Arefe günü saat saat 16:00'da oynanacak ve Mete Kalkavan'ın orta hakemliğini yapacağı Kocaelispor maçı öncesinde Kulüp Başkanı Ömer Düzgün, taraftarlar için özel olarak hazırlanan bayram şekeri hediye paketleri dağıtılacağını belirtti.

Erzurumspor için önem arz eden ve play-off'a kalma adına önemli bir doksan dakikaya çıkacak olması ile birlikte taraftarlarında bu müsabakaya büyük ilgi göstermesi bekleniyor. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık