sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Ömer Düzgün'ü Çekemeyenler Bu Haberi İyi Okusun!

Ömer Düzgün, Büyükşehir Belediye Erzurumspor kulüp Başkanı adam gibi adam.. İstifa kararı duyulduktan sonra sosyal medyadan Başkan Düzgün için destek mesajları paylaşıldı.

Başkan Ömer Düzgün'ü Çekemeyenler Bu Haberi İyi Okusun!
  • 07 Haziran 2022, Salı 20:02

Oktay Fani'nin Haberi

Ömer Düzgün, Büyükşehir Belediye Erzurumspor kulüp Başkanı adam gibi adam.. İstifa kararı duyulduktan sonra sosyal medyadan Başkan Düzgün için destek mesajları paylaşıldı.

B.B. Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün, Basın toplantısı düzenleyerek istifa ettiğini açıkladı. İstifa kararını alırken bile cesurca gazetecilerin karşısına geçerek bu takım için yaptıklarını bir bir sıraladı. Takım için neler yaptığını anlatan Başkan Düzgün'ün adeta kelimeler boğazında düğümleniyordu. İstifa haberinin duyulmasının ardından, geçmişte istifa eden Başkanların aksine sosyal medya kullanıcıları Başkan Ömer Düzgün'den övgüyle bahsetti.

MURAT ERTAŞ - STK TEMSİLCİSİ

ÖMER DÜZGÜN'E TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Futboldaki başarı için gerekli olan asgari bütçe bile ciddi bir ekonomi, maliyet, bedel gerektiriyor. Mahalle takımı, mahalle maçı zihniyetiyle duygusal, popülist tepkilerden öte aklıselim her insan bunu bilir. Futbolculuk profesyonel meslektir ve futbolcu maaşları ortadadır. Bu maaşları ödeyecek bir geliri yoksa kulübün, takımın ayakta kalması bağışlarla(!) olur ancak.

B.B. Erzurumspor'a başkan Ömer Düzgün'ün en zor zamanlarda ciddi mali destek verdiğini konuya az çok ilgi duyan herkes bilir. Başkan Düzgün bugün istifasını verdi.

Parasızlık takımı çok daha kötü günlere götürür. İnşallah paralı ve fedakâr bir başkan ve yönetim devralır B.B. Erzurumspor'u. Aksi halde kulübün geleceği bugünden daha kötü olabilir.

Başkan Ömer Düzgün'e emekleri ve verdiği bütçe desteği için bir Erzurumlu olarak teşekkür ediyorum.

BİLAL TAVLAK - ERZURUMLU TİYATRO SANATÇISI

Erzurumspor’umuzun Başkanı Ömer Düzgün görevini bıraktı.

Seversiniz sevmezsiniz orası sizin bildiğiniz iş lakin ben Ömer Abi’ye değer veriyor seviyorum. Her insan başarılı olacak diye bi kaide yok hele hele bizim memlekette başarılı olma şansın çok az çünkü genelleme yapmıyorum fakat birbirimizi hiç sevmiyoruz hiç istemiyoruz herkes birbirinin kuyusunu kazmakta buna bende dahil içimizde kötülükten başka bişe yok. Oysaki biz çok merhametli şehrin merhametli insanlarıyız dünya hırsı gözümüzü karartmış Allah hepimizi iyi etsin.

Ömer abi bu şehrin zengin insanlarından biri herkes çok iyi biliyor ve insanlara iş kapısı olması İçin elinden gelen herşeyi yapıyor. Hasta olmasına rağmen ve Allah şifa versin kızının da rahatsız olmasına rağmen ve yönetim istifa yuuuhjh diye bağırmalarımıza rağmen ligin sonuna kadar mücadele etti iyi ya da kötü yaptı veya yapamadı tartışılır ama her ne olursa olsun ben yine de hem ömer abi hemde yönetimde gerçekten takım İçin mücadele eden abiler için bir TEŞEKKÜRÜ hak ettiklerini kendi nazarımda düşünüyorum. Yönetim ve başkan dahil Adamların daha yüzlerine doğru ne küfürler edildi içlerine attılar sustular yine de memleket dediler. Başardılar ve başaramadılar yaptılar veya yapamadılar ama bizim şehrinizin insanlarıydılar çok kolay harcıyoruz biz çok kolay zay ediyoruz insanları. Oysa ki birbirimizi azcık sevsek herşey daha iyi olacak bu memlekette.

Bu yazdıklarım benim kendi düşüncelerimdir kimseden buna onay veya tebrik beklemiyorum ve burada da kimseye yalakalık yapmıyorum.

Şimdi birbirimize daha çok kenetlenmemiz lazım Erzurum ve Erzurumspor İçin. Başarıyı nasıl yakalarız onu bulmamız lazım. Göreve gelenlere yönetimde olanlara küfür ederek değil. Biz küfür edersek elini taşın altına kimse koymaz kimse kendine para verip küfrettirmez. Kimseyi kırmak ve üzmek birbirimize düşmek bize bişey kazandırmaz aksine hep geriye daha geriye düşeriz.

Ben bu zamana kadar bu Şehir için ve Erzurumspor İçin yürekten mücadele eden tüm insanlara teşekkür ederim zamanında eleştirdiğim Hüseyin Üneş’ten de özür dilerim hakkını helal etsin insan bazen hataya düşüyor. Bu saatten sonra bizim birlik içinde olmamız lazım. Ben bu zamana kadar Erzurumspor’da görev almış başkanlık hocalık yapmış yönetimde olmuş veya takıma talip olan yönetimde olmak isteyen herkesin küskünlüğü kırgınlığı bi kenara bırakıp bir araya gelip taraftarla beraber bir meydanda ya da stadyumda el ele verip nasıl bir yol izlememiz gerekir nasıl başarıyı yakalarız bu şehrin bu takımın yaralarına nasıl merhem oluruz onu aramızda tartışıp nasıl doğru bir yolu buluruz ona bakmamız lazım en acilinden.

Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin tekrardan Ömer Düzgün’e ve yönetimde olan herkese takımımızın tüm çalışanlarına bu zamana kadar yaptığınız herşey için teşekkür ederim.

Var olsun Erzurum 

Var Olsun ERZURUMSPOR


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık