sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Öz, Müjdeyi Verdi!

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, müjdeyi verdi.

Başkan Öz, Müjdeyi Verdi!
  • 15 Ocak 2023, Pazar 12:49

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Tortum Doruklu Göleti ve Sulaması, Horasan Gerek Göleti, Palandöken Güllü Göleti ve Sulaması, Pasinler Küçüktüy Göleti ve Sulaması, Pasinler Kavuşturan Göleti ve Sulaması 2023 yılı yatırım programına alındığı duyurdu.

Başkan Öz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Alvar Barajı'nın ardından; Tortum Doruklu Göleti ve Sulaması, Horasan Gerek Göleti, Palandöken Güllü Göleti ve Sulaması, Pasinler Küçüktüy Göleti ve Sulaması, Pasinler Kavuşturan Göleti ve Sulaması 2023 yılı yatırım programına alınmıştır. Desteklerinden dolayı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AK Parti Erzurum Milletvekillerimiz Prof. Dr. Recep Akdağ, Sn. Zehra Taşkesenlioğlu, Sn. Selami Altınok, Sn. İbrahim Aydemir ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sekmen'e hemşehrilerim adına teşekkür ederim." notunu düştü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık