sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Sekmen, Erzurum'un Çehresini Değiştirmişti. O İsim Değişime Hayran Kaldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'un çehresini değiştirmişti. Türkiye’nin dijital kalesini inşa eden bilim insanı Prof. Dr. Çetin Kaya Koç, Erzurum'un değişimine hayran kaldı.

Başkan Sekmen, Erzurum'un Çehresini Değiştirmişti. O İsim Değişime Hayran Kaldı
  • 18 Mart 2022, Cuma 14:57

Oktay Fani'nin Haberi

Erzurum Teknik Üniversitesinde düzenlenen çalıştaya katılmak üzere Erzurum'a gelen dünyanın sayılı akademisyenlerinden biri olan Prof. Dr. Çetin Kaya Koç, adeta Erzurum'un değişimine hayran kaldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen göreve geldikten sonra ciddi çalışmalar yaparak  Erzurum'un çehresini değiştirmişti. 

Kriptoloji alanında dünyanın sayılı akademisyenlerinden biri olan ve TSK'yla dünya devi şirketlere hizmet veren Prof. Dr. Çetin Kaya Koç, çalıştay için geldiği Erzurum'da şehirle ilgili değerlendirmelerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Koç; "Erzurum'da henuz yarim gun gecirdim. Sunu diyebilirim; eger (benim gibi) 20 yildir gitmediyseniz, sasirmaya hazir olun. Artik sizin bildiginiz o sehir degil." notunu düştü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık