sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

BAŞKAN SEKMEN OYUNU KULLANDI

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, eşi Gülay Sekmen ile birlikte Kültür Kurumu Ortaokulu’ndaki 1179 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

BAŞKAN SEKMEN OYUNU KULLANDI
  • 14 Mayıs 2023, Pazar 14:19

Başkan Sekmen, gazetecilere yaptığı değerlendirmede, seçimlerin önemine vurgu yaptı. Sekmen, şunları kaydetti:

“Türkiye Yüzyılı açısından çok önemli bir seçimi idrak ediyoruz. Bir dönemin seçimi… Bu seçimde aziz milletimiz, seksen beş milyon insanımız inşallah bir karar verecek. Bugün batı demokrasilerinde böyle bir katılım, böyle bir heyecanın olmadığını görüyoruz. Tabii demokrasilerde halkın kararı önemli... Halk bir karar verdi mi herkes buna uymalı. Yoksa aynı ülkenin insanları aynı milletin insanları birbirlerini kırmamalı, birbirlerini üzmemeli yasaya, yasalara uymalı, yapacakları her işte yasanın emirleri neyse onu yerine getirmeli. Öyle olmalı ki, o zaman sadece hizmet yarışı olmalı ve hizmetler de devam etmeli. Ben gelince ‘Şu hizmetleri durduracağım’ olmamalı. Bu seçimin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Başkan Sekmen, açıklamasında Anneler Günü’ne de vurgu yaparak, şu kaydı düştü: “Tabii biz millet olarak Anneler Günü'nü yılda sadece bir gün kutlayan bir millet asla olamayız. Birileri Anneler Günü'nü tek güne düşürmüş olabilirler, düşürmek isteyebilirler. Biz her anımızın anneler ve babalar günü olduğunu bilmemiz lazım. Bizim değerler anlayışımızda anne ve babaya 365 gün altı saat öf bile denmeyeceğini bize öğreten, bize bildiren bir medeniyetin mensuplarıyız. Bu vesileyle tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık