sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Sunar, Hatay'da..

Hatay'ı ziyaret eden Başkan Sunar, depremzedelere çorba ikramında bulunarak depremzede vatandaşların çadırlarına misafir oldu.

Başkan Sunar, Hatay'da..
  • 22 Şubat 2023, Çarşamba 17:28

Oktay Fani'nin Haberi

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen depremzedeler için seferber olan Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, bugün de Hatay'ı ziyaret etti. Sabahın ilk ışığında görevli personellere ve depremedelere sıcak çorba ikramında bulunan Başkan Sunar, daha sonra deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

Tüm imkanlarıyla depremzede vatandaşların yanında olan Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, depremin olduğu ilk günde bölgeye arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra iş makinalarını göndererek çalışmalara destek olmuştu.

Bugüne kadar 61 tır yardım malzemesini de deprem bölgesine ulaştıran Başkan Sunar, ayrıca deprem bölgesine gönderdiği seyyar mutfak ile de depremzedelere sıcak yemek ikramında bulunuyor.

Bugün depremin en fazla etkilediği Hatay ilini ziyaret eden Başkan Sunar, sabahın ilk ışığında görevli personellere ve depremedelere sıcak çorba ikramında bulunarak depremzedelerle yakından ilgilendi.

Sabahın ilk ışığında görevli personellere ve depremedelere sıcak çorba ikramında bulunan Başkan Sunar; "Hatay'dayız! Sabahın serinliğinde, sabahın esenliğinde bölgede canla başla çalışan personelimize, Kızılay ekibimize, Polis memuru arkadaşlarımıza ve depremzede vatandaşlarımıza çorba ikramında bulunduk." dedi.

Daha sonra deprem bölgesinde incelemerde bulunan Başkan Sunar; "Depremzede vatandaşlarımız o kadar kadirşinas, o kadar alicenapki, Hatay'da ziyaret ettiğimiz her bir çadırdan devletimize, Sayın Cumhurbaşkanımıza şükran duyguları, dualar eşliğinde paylaşılıyor." dedi.

Başkan Sunar ayrıca depremzede ailenin çadırına konuk olarak;" Depremzede ailelerden Mehmet Beyin daveti üzerine çadırına konuk olduk. Kahve ikramında bulundu, acının merkezi Hatay'dan "Başkanım kahvemiz acı ancak acımızdan daha acı değil. Ama Allah devletimize zeval vermesin. Acımızı dindirme adına ne varsa yapılıyor" ifadelerini kullanarak, milletimizin asil duruş ve yaklaşımına örnek oldu." ifadelerine yer verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık