sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Sunar, Hizmete Doymuyor

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, muhteşem hizmetleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

Başkan Sunar, Hizmete Doymuyor
  • 01 Ocak 2022, Cumartesi 17:58

Oktay Fani'nin Haberi

Vatandaşların ihtiyaç ve taleplerine göre hizmetleri hayata geçiren Başkan Sunar, tek derdinin millet ve hizmet olduğunu birkez daha gösterdi.

Sosyal belediyecilik alanında takdire şayan hizmetlere imza atan Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar'ın projeleri arasında yer alan mahalle konaklarından biri olan Ebu İshak Mahalle konağı geniş katılımla hizmete açıldı.

Adnan Menderes Mahallesindeki açılış törenine Palandöken İlçe Kaymakamı Önder Coşğun, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkan yardımcısı Eyüp Tavlaşoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Polat, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı, AK Parti Oltu İlçe Başkanı Efdal Gülcü, Palandöken İlçe Müftüsü Abdulhalim Acar, Belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Açılış törenine halkın yoğun ilgisi ise görülmeye değerdi.

Ebu İshak Mahalle konağı'nı ilçe halkının hizmetine sunan Başkan Sunar, "Adnan Menderes Mahallemizde yapımını tamamladığımız komşuluk faaliyetlerimizin yanısıra sevincimizi ve kederimizi paylaşabileceğimiz Ebu İshak Mahalle Konağımızı hizmete açtık. İlçemiz halkına hayırlı olsun." dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık