sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Sunar, İlçede Hizmetin Destanını Yazıyor

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, ilçede hizmetin destanını yazıyor.

Başkan Sunar, İlçede Hizmetin Destanını Yazıyor
  • 09 Ocak 2022, Pazar 19:36

Oktay Fani'nin Haberi

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, ilçede hizmetin destanını yazıyor. Başkan Sunar'ın önemli hizmetleri arasında yer alan mahalle konaklarından biri olan Selimiye Mahalle Konağını da hizmete açıldı.

Palandöken ilçesinde vatandaşlar adeta hizmete susamıştı. Muhammet Sunar'ın Belediye Başkanlığı görevine gelmesiyle ilçede hizmet fırtınası esiyor. Önemli projeleri bir bir hayata geçiren Başkan Sunar, gece gündüz dur durak bilmiyor.

Mahalle konaklarına büyük bir önem veren Başkan Sunar; "Yapımını tamamladığımız mahalle konaklarını bir bir hizmete açıyoruz. Hüseyin Avni Ulaş Mahallemizde yapımını tamamladığımız Selimiye Mahalle Konağını da bugün itibariyle hizmete açtık. mahalle kültürünü güçlü tutacak konak, İlçemiz halkına hayırlı olsun." dedi.

Başkan Sekmen'den Teşekkür

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar'a teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen; "Palandöken Belediyemiz tarafından inşa edilen Selimiye Mahalle Konağı'nın açılışına katıldık. Palandöken Belediye Başkanımız Muhammet Sunar kardeşime bu güzel yapı için teşekkür ediyor, konağın ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

HABERE AİT VIDEO



SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık