sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Sunar, İlçeyi Yatırıma Boğmaya Devam Ediyor

Palandöken ilçesine getirdiği yeniliklerle ilklerin Belediye Başkanı olan Muhammet Sunar, ilçeyi yatırıma boğmaya devam ediyor.

Başkan Sunar, İlçeyi Yatırıma Boğmaya Devam Ediyor
  • 26 Haziran 2022, Pazar 19:34

Oktay Fani'nin Haberi

Palandöken İlçesinde gerçekleştirdiği hizmetlerle ilklerin ismi olan Belediye Başkanı Muhammet Sunar, ilçeyi adeta yatırıma boğdu.

Belediye Başkanlığı koltuğuna otururken söz verdiği yatırımları bir bir hayata geçiren Başkan Sunar, 50 milyon liraya mal olan Asfalt üretim merkezini ilçeye kazandırdı.

Asfalt üretim merkezi hakkında konuşan Başkan Sunar; "Değerli Palandökenliler, bugün sizlerle bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Bu sabah itibariyle 50 milyon liraya mal olan Asfalt üretim merkezimizi faaliyete geçiriyoruz. 80 dönümlük şantiye alanımızda 10 dönüm alana kurulu bu tesisimizde arkamızda gördüğünüz gibi saatte 160 ton asfalt üretme kapasitesine sahip plent, plente entegre 150 ton saklama hacimli 2 adet bütüm saklama depomuz, 1 adet asfalt serim makinemiz, 2 adet silindir, 7 adet kamyon, 1 greyder, 2 mini roder, 1 asfalt kesin makinesi bulunmakta. Yine bu makineleri sevk ve idare edecek 25 kişik te bir ekibimiz mevcut. Tesisimiz, tam kapasiteyle çalıştığında saatte 160 ton asfalt üretcek olup bu asfaltla bin metre kare alanı asfaltlama imkanına sahip olacağız. Değerli Palandökenliler, asfalt üretim merkezimiz belediyemizin ve ilçemizin kurumsal kimliğini güçlendireceği gibi asfalt için ödediğimiz miktarda ciddi bir azalma olacak. Yüzde 50 oranında giderlerimizde tasarruf etme imkanına sahip olacağız. Asfalt plentimiz ilçemize ve şehrimize hayırlı olsun. Hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık