sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Sunar, Yüzyılın Felaketi Sonrası Durmak Bilmeden Tüm İmkanlarını Seferber Etti

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Türkiye'yi derinden sarsan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası depremzedeler için harekete geçerek tüm imkanlarını seferber etti.

Başkan Sunar, Yüzyılın Felaketi Sonrası Durmak Bilmeden Tüm İmkanlarını Seferber Etti
  • 07 Şubat 2023, Salı 17:59

Oktay Fani'nin Haberi

Türkiye'yi derinden sarsan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem felaketinde yaraların sarılması için Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, tüm imkanlarını seferber etti.

Dün gece iş makinelerini deprem bölgesine gönderen Başkan Sunar, durmak nedir bilmeden bugün de gün boyu depremzedeler için gönderilecek yardımlarla ilgilendi.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık büyük depremin ardından yardım ve destek için seferber olan Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, tüm imkanları seferber ederek iş makinelerini bölgeye sevk etti.

Erzurum Valilği ile koordineli yürütülen çalışmalarda kapsamında iş makinelerini deprem bölgelerine uğrlayan Bbaşkan Sunar; "Palandöken Belediyesi olarak, Erzurum Valiliğimizle koordineli bir şekilde, tüm imkanlarımızı seferber ettik. İş makinalarımız deprem bölgesine varmak üzere yola çıktı. Uğurladık, yolları açık olsun." dedi.

Dünden beri gece gündüz demeden deprem bölgelerine gönderilecek yardımlarla da ilgilenen Başkan Sunar; 4 tır ve 1 kamyon yardım malzemesini deprem bölgelerine gönderdi.

Destek olan hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Sunar; "Deprem bölgelerine yardımlarımız devam ediyor… Bugün de, 2 TIR, 1 kamyon; yardım malzemelerini bölgeye ulaştırmak üzere yola çıktı. Yolları açık olsun. Dualarımız deprem bölgesindeki kardeşlerimizle…Ekiplerimiz yardım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bugün yola çıkan 2 TIR, 1 Kamyon İnsani yardım malzemesine ilave olarak, 2 TIR daha an itibariyle deprem bölgesine çıkmaya hazır hale getirildi. Destek olan hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık