sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Sunar'dan Hizmet Yağmuru

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, ilçeyi adeta hizmet yağmuruna tuttu.

Başkan Sunar'dan Hizmet Yağmuru
  • 13 Ekim 2022, Perşembe 17:41

Oktay Fani'nin Haberi

Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla göz dolduran Palandöken'in tecrübeli Belediye Başkanı Muhammet Sunar, ilçeyi adeta hizmet yağmuruna tuttu.

Borçla devraldığı Belediyeyi üreten, tasarruf eden, hizmet ve yatırım yapan Belediye haline getiren Başkan Sunar, hizmette dur durak bilmiyor.

Palandöken ilçesini zirveye taşımada kararlı olan Başkan Sunar, hizmetlerine bir yenisi daha ekliyor. Göreve geldiği günden itibaren yaptığı yatırımlarla ve hizmetlerle ilçe halkının beklentilerini kısa sürede gerçekleştiren Başkan Sunar, 10 yeni mahalle konağı daha yaptırıyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Sunar; "10 Yeni Mahalle Konağı inşa ediyoruz! Abdurrahmangazi, Müftü Solakzade, Adnan Menderes, Hüseyin Avni Ulaş ve Yunus Emre Mahallelerimizde yapımı devam eden Mahalle Konaklarında sona geldik. Çok yakında mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık