sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Uçar: Durmak Yok, Yola Devam

Yakutiye Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Uçar: Durmak Yok, Yola Devam
  • 25 Eylül 2023, Pazartesi 18:21

Oktay Fani'nin Haberi

Yakutiye Belediyesi asfalt, çevre düzenleme, park bahçe ve peyzaj işlemleri, kaldırım ve karo dizim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gece gündüz demeden çalışan Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'ın başarılı çalışmaları ile Yakutiye Belediyesi, yaz sezonunu dolu dolu geçiriyor.

İlçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerdeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Uçar, esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek sohbet ediyor.

Sosyal medya hesaplarından çalışmaların görsellerini paylaşan Başkan Uçar; "Yakutiye'de hizmetlerimiz aralıksız sürüyor. Asfalt, Çevre düzenleme, Park bahçe ve peyzaj işlemleri, Kaldırım ve karo dizimleri planlarımız dahilinde aksamadan devam ediyor. Durmak yok, yola devam." notunu paylaştı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık