sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Uçar, Halkın İçinde Halkın Gönlünde

Yakutiye'nin sevilen efsane Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, gönüllerden de ödül almaya devam ediyor.

Başkan Uçar, Halkın İçinde Halkın Gönlünde
  • 21 Ağustos 2022, Pazar 15:06

Oktay Fani'nin Haberi

Yakutiye'nin efsane Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, ziyaretleri sırasında işçilerin çay davetine hayır demeyerek onlara eşlik etti.

Kent ve Başkan Dergisinin her yıl düzenlediği proje bazlı belediye çalışmalarının değerlendirildiği ödül töreninde ödüle layık görülen Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'a en değerli ödülü de halk veriyor.

Erzurum'da yaptığı çalışmalarla ve ziyaretlerle yediden yetmişe her kesimin takdirini toplayan Başkan Uçar, mesaisinin çoğunu halkla geçirmeye devam ediyor. Yoğun tempoyla çalışan Başkan Uçar, ziyaret esnasında inşaat işçileriyle sohbet ederek çay içti.

Vatandaşlardan Tebrik Yağdı

Sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan Başkan Uçar; "İsli demlik çayına asla hayır diyemem. Bu kıymetli ikramları için inşaat işçisi kardeşlerime teşekkür ediyorum." notunu düştü.

Paylaşıma kısa sürede tebrik yağdı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık