sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Uçar'ın Hızına Yetişilmiyor

Gece gündüz demeden, hafta sonu tatili dinlemeden ziyaretlerini sürdüren Yakutiye'nin sevilen Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'ın hızına yetişilmiyor.

Başkan Uçar'ın Hızına Yetişilmiyor
  • 10 Aralık 2022, Cumartesi 20:02

Oktay Fani'nin Haberi

Yakutiye ilçesinde yaptığı çalışmalarla Erzurum'da her kesim tarafından övgüler yağdırılan isim haline gelen Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, gece gündüz demeden, hafta sonu tatili dinlemeden ziyaretlerini sürdürüyor.

İlçe genelinde müthiş çalışmalara imza atan Başkan Uçar, Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra esnaf ve vatandaşları ziyaret edip sivil toplum kuruluşlarıyla da buluşup istişarelerde bulunuyor.

Bu hafta sonu mesaisine Tez-Koop-İş Sendikası'nı ziyaretle başlayan Başkan Uçar, sendika üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulan Başkan Uçar; "Bugün Cumartesi mesaimize Tez-Koop-İş Sendikası Erzurum Şubesi üyelerimiz ile kahvaltı programında bir araya gelerek başladık. Bu güzel programı düzenleyen Başkan Hakan Kurt ve sendika üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Samimi bir sohbet eşliğinde gerçekleşen buluşmamıza katılan Ak Parti Yakutiye İlçe Başkanlığı Teşkilat Başkanımız İbrahim Çelebi ve yönetimi ile Üniversite Mahalle Temsilcimiz Hüseyin Kartal ve Üniversite Mahalle Muhtarımız Mahmut Gençağa'ya teşekkür ediyoruz." dedi.

Başkan Uçar'ın ikinci durağı ise Erzurum Güvercin Federasyonu oldu. Federasyonun düzenlediği yarışmada dereceye girenlere ödüllerini veren Başkan Uçar, "Erzurum Güvercin Federasyonu 'nun düzenlemiş olduğu “Oyun Kuşu Yarışması”nda dereceye giren güvercin sevdalısı kardeşlerimizle bir araya gelerek ödüllerini takdim ettik. Emeği geçenleri tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz." diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık