sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

BAŞKENT’TE ULAŞIM ZİRVESİ

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu Başkent’te ziyaret etti.

BAŞKENT’TE ULAŞIM ZİRVESİ
  • 20 Nisan 2022, Çarşamba 19:44

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Altundağ ve ERKONUT A.Ş. Genel Müdürü Fatih Çarıkçıoğlu’nun da bulunduğu ziyarette ulaşım projeleri görüşüldü.

Başkan Mehmet Sekmen, başta köprü ve altgeçitler olmak üzere ulaşımla ilgili projelerini Bakan Karaismailoğlu’na anlattı.

Sekmen, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Yakutiye Belediye Başkanımız Dr. Mahmut Uçar kardeşimle birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nu makamında ziyaret ettik. Sayın Bakanımızla Erzurum özelinde kentsel ve bölgesel ulaşım konularında fikir alışverişinde bulunduk. Ulaştırma Bakanımıza Erzurum ile ilgili köprü, altgeçit ve ulaşım konularında brifing de sunduk. Şehrimize her konuda yardımcı olan, bize daima destek veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na hassaten Dadaşların selamını da ilettik” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık