sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Biletlere Plaka Ayarı

Erzurumspor, İstanbul’daki Dadaşların, ilgisini bekliyor. Mavi-beyazlı kulüp, bilet fiyatlarını 25 TL olarak açıkladı.

Biletlere Plaka Ayarı
  • 29 Mart 2023, Çarşamba 15:14

Mavi-beyazlı kulüp, Altay maçı biletlerine sembolik bir rakam belirledi

Erzurumspor, İstanbul’daki Dadaşların, ilgisini bekliyor. Mavi-beyazlı kulüp, bilet fiyatlarını 25 TL olarak açıkladı.

Erzurumspor’da yarınki Pendikspor maçı öncesinde biletler internet üzerinden ve passoligden satışa çıktı. Yönetim İstanbul ve Marmara Bölesindeki taraftarın manevi desteğine ihtiyacı olduğunu düşünerek, bilet ücretlerini sembolik yaptı. Yönetim 25 TL’lik  özel bir çalışma ile de kamuoyunun dikkatini çekti.

2 bin 500  Kişilik Pendik Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmanın biletleri Erzurum’un plakası olan 25 rakamına endekslendi.

Spor Toto 1. Lig’de 25  puanla onüçüncü sırada bulunan ve Altay ile aynı puana sahip olan Erzurumspor’da yönetim taraftarların  Perşembe günü  saat 17:00’de oynanacak maça İstanbul ve yakın illerdeki Erzurumluların büyük ilgi göstermesi için bilet fiyatlarını sembolik tuttu. Açık, kapalı, kale arkası ve misafir tribün biletleri 25 TL olarak belirlendi.

Mavi-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Dal, İstanbul ve yarın şehirlerdeki tüm taraftarları Perşembe günü zorlu 90 dakikaya davet ederken, “Pendik Stadı’nda Altay  ile zorlu bir maç yapacağız. Bu mücadelede tüm hemşehrilerimizi ve bütün taraftarlarımızı futbolcularımızı desteklemeye davet ediyoruz. Gün Erzurum adına birliktelik ve dayanışma günüdür. Takımımıza İstanbul’da yabancılık çektirmeyelim. Maçımızı Kazım Karabekir Stadı’nda oynuyormuş gibi bir ortam oluşturalım” dedi.

Pusula Gazetesi


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık