sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Büyükşehirde Görev Değişikliği

Erzurum Büyükşehir Belediyesinde Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığına EBB Spor A.Ş Genel Müdürü Ahmet Dal atanırken, daha önce bu görevi yürüten Emre Koç ise BB Sigorta A.Ş Genel Müdürü olarak atandı.

Büyükşehirde Görev Değişikliği
  • 09 Mart 2022, Çarşamba 17:07

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla ilişkiler Daire Başkanlığında görev değişimi yapıldı. Yaklaşık 18 aydır Basın ve Halkla ilişkiler Daire Başkanlığı görevini yürüten Emre Koç, EBB Sigorta A.Ş Genel Müdürü oldu.

Atama kararını sosyal medya hesabından duyuran Emre Koç, “ Yaklaşık 18 ay boyunca sürdürdüğüm Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevimi, Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen Beyfendi ile yapmış olduğumuz istişareler sonucu çok kıymetli EBB Spor AŞ Genel Müdürü Ahmet Dal abimize devrediyorum” dedi.

Ahmet Dal atandı

EBB Spor A.Ş Genel Müdürü olarak görev yapan Ahmet Dal ise Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen tarafından Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı olarak atandı. Yeni görevine başlayan Dal, “ Sayın Başkanın verdiği görevi layıkıyla yapmak için gayret sarf edeceğim. Bizlerin tek derdi Erzurum’a hizmet etmek” ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık