sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

BÜYÜKŞEHİR’DEN YENİ BİR HAMLE YATIRIM DAHA: YAVRU ALABALIK ÜRETİM TESİSİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi kentte balıkçılık sektörünü yakından ilgilendiren yeni bir tesisi daha hayata geçirdi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN YENİ BİR HAMLE YATIRIM DAHA: YAVRU ALABALIK ÜRETİM TESİSİ
  • 13 Ocak 2022, Perşembe 20:23

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje sektörden tam not aldı. Pasinler-Köprüköy karayolu üzerinde inşa edilen Yavru Alabalık Üretim Tesisi’nde alabalık üretimine start verildi.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Balıkçılık sektörünü kentte zirveye taşıyacak olan bu hamle yatırımla birlikte Erzurum, alabalık üretiminde bir merkez olacak” dedi. Başkan Sekmen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Pasinler ilçemizdeki tesisimizi arkadaşlarımız mükemmel bir yatırıma çevirdi. Şuan 350 bin yavru alabalığın bulunduğu tesise ek göletler yaptık. Birkaç ay içerisinde açılışını yapacağımız bu tesisimizle birlikte Erzurum alabalıkta bölgenin merkezi olacak. Bununla sınırlı kalmayıp il genelinde 500 gölete, baraj, akarsu ve derelere toplam 1 milyon yavru alabalık bıraktık. Görüldüğü gibi balıkçılık sektörüne katkıda bulunmak adına çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık