sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI BİLGİN’DEN BAŞKAN SEKMEN’E ÖVGÜ

Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere kente gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI BİLGİN’DEN BAŞKAN SEKMEN’E ÖVGÜ
  • 18 Aralık 2022, Pazar 8:07

Bakan Bilgin’in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, burada kentle ilgili brifing sundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Bilgin ziyarette yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen Bey Erzurum’a çok şey kattı. 1970’lerde şehrin tarihi mekânları apartmanların ardında saklıydı. Başkanımızın etkili kentsel dönüşüm projeleriyle tarih Erzurum’da gün yüzüne çıktı. Kentsel dönüşümde tarihi silüeti ortaya çıkarmak çok zordur. Başkanımızı kutluyorum. Şehrin tarihi dokusu projelerle ortaya çıkmış. Erzurum’a her geldiğimizde kentin değiştiğini ve geliştiğini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Başkanımızı ve ekibi kutluyorum, takdir ediyorum” dedi.

Bakan Bilgin’in ziyareti hatıra fotoğrafının çekimiyle sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık