sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Çat İlçesinde Vatandaşların Yol İsyanı! Hani Nerede Asfalt, Nerede Kaldırım Taşı

İş insanı Cavit Kılıç, Erzurum'un Çat İlçesine bağlı Bağlıca Mahallesi güzergahındaki yolların halini gözler önüne serdi.

Çat İlçesinde Vatandaşların Yol İsyanı! Hani Nerede Asfalt, Nerede Kaldırım Taşı
  • 14 Temmuz 2022, Perşembe 18:41

Erzurum'un Çat İlçesine bağlı Bağlıca Mahallesi güzergahındaki yollar onarılmayı bekliyor.

Bölge sakinleri Çat'ın Bağlıca Mahallesi'nde yer alan sokakların yanı sıra civardaki bozuk yolları gündeme taşıdı. Kurban Bayramı'nda memleketi Çat'a giderek Sıla-i rahim yapan bölgenin tanınmış aile mensublarından İş insanı Cavit Kılıç,  bölgedeki mahallelerden aktarılan fotoğraflarla konuyu gündeme taşıyarak vatandaşların haklı sitemine ses oldu. 

Bölgedeki Alevi köylerine Çat Belediyesi'nin hizmet götürmediğine dikkat çeken Cavit Kılıç, ''Bazı köylerde hayvanların yürütüldüğü yerlerde dahi kilit taşı var. Fakat bizim köyümüzde düzgün bir yol mevcut değil. Anlayacağınız yol sorunumuz çok eskiden beri devam ediyor. Kurban Bayramı'nda doğup büyüdüğü yerleri ziyaret etmek için şehrimize gelen insanlar bu manzarayı görünce açıkcası pek memnun kalmadılar. Bende sizlerin aracılığı ile sorgulama gereği hissettim. Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar'ın hizmet ve icraat noktasında beklenen hizmeti  vermesi için daha ne kadar bekleyecek insanlar merak ediyoruz.'' dedi

Çukur ve bozuk yolların belediye çalışması ile azalacağına her gün artan sorun haline geldiğine vurgu yapan Kılıç,''Gurbette yaşayan Hemşehrilerimiz her yıl köylerine geldiklerinde bu manzarayla karşılaşmaları üzücü bir durum. Hal böyle iken Belediye Başkanı Melik Yaşar'ın  Çat'ın tüm mahallelerini ziyaret edip, altyapı yol gibi belediyenin asil vazifelerini yerine getirmesi noktasında  çalışma başlatmasını bekliyoruz.  Bu tabloyu hemşehrilerimiz hak etmiyor.'' diye konuştu


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık