sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Cavit Kılıç, Partililerle ve Vatandaşlarla İftar Yemeğinde Buluştu

CHP Erzurum Milletvekili aday adayı Erzurumlu hayırsever iş insanı Cavit Kılıç, partililerle ve vatandaşlarla iftar programında bir araya geldi.

Cavit Kılıç, Partililerle ve Vatandaşlarla İftar Yemeğinde Buluştu
  • 04 Nisan 2023, Salı 9:31

CHP Erzurum Milletvekili aday adayı Erzurumlu hayırsever iş insanı Cavit Kılıç, partililerle ve vatandaşlarla iftar programında bir araya geldi.

İftar yemeğine İl Yönetimi, İlçe Teşkilat Başkanları, Gazeteciler ve vatandaşlar katıldı.

İftar sonrası bir açıklama yapan İl Başkanı Suat Dülger; "Erzurum Milletvekili aday adayımız Cavit Kılıç'ın verdiği iftar programına Erzurum CHP İl, İlçe, Kadın ve Gençlik kolları örgütleri olarak katıldık. Sevgili dostum Cavit Kılıç kardeşime bu güzel organizasyon için çok teşekkür ederim. Erzurum’da CHP'nin ayak sesleri yüksek sesle çıkmaya başladı. Geliyor gelmekte olan." dedi. 

CHP Erzurum Milletvekili Aday Adayı Cavit Kılıç da yaptığı konuşmada; "20 yıllık AKP iktidarı hem güzelim ülkemizi hem de Erzurumumuzu uçurumun eşiğine getirmiştir. Bu süreci aşmak, Türkiye’ye dayatılan karanlık senaryoyu yırtıp atmak için bu yola çıktık. Kimsesizlerin kimsesi, sessiz çoğunluğun sesi, geleceğimizin de kurucusu olan CHP; bugüne kadar nasıl en karanlık günlerde halkımızı kucaklayıp aydınlık bir geleceğe taşıdıysa, bugün de aynı kararlılıkla Millet İttifakı ortakları ile birlikte laik Cumhuriyeti yeniden inşa etmek için iktidara geliyor. CHP’nin geleceği inşası; bilgili, bilinçli ve kararlı kadroların mücadeleyi omuzlaması ile mümkün olacaktır.O gayret ve mücadele azmini yüreğinde hisseden sizden biri olarak 14 Mayıs seçimlerinde CHP Erzurum Milletvekilliği için aday adayı olduğumu tekrar siz doslarımla paylaşmak istiyorum. AKP’nin bu ülkeye yaşattıkları karşısında susmayı reddeden bir yol arkadaşınız olarak yeni bir görev talebiyle karşınızdayım. Sizlerin de desteğiyle, uzun yıllar kazandığım siyasi ve mesleki birikimlerimi, üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında sizlerin sesi olarak TBMM’ye taşımak istiyorum. Bugüne kadar üstlendiğim her parti görevini kıymetli bulmuş bir kardeşiniz olarak şimdiki en önemli sorumluluğumuzun CHP’yi iktidar yapmak olduğuna inanıyorum. AKP’nin, iktidarını sürdürmek için temel hak ve özgürlüklere yönelik saldırılarına karşı TBMM’de kalkan olmak ve Erzurum'un sesini Ankara’da duyurmak için bu yola çıktım." diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık