sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Cavit Kılıç'tan Milletvekili Aday Adaylığı Mesajı

Erzurum'un yetiştirdiği ender iş insanları arasında yer alan Cavit Kılıç, CHP'den Erzurum Milletvekili aday adayı oldu.

Cavit Kılıç'tan Milletvekili Aday Adaylığı Mesajı
  • 31 Mart 2023, Cuma 16:40

Nerede dara düşmüş bir Erzurumlu varsa yardımına koşan, nerede sosyal sorumluluk projeleri varsa en önde yer alan iş insanı Cavit Kılıç, memleketi Erzurum'a daha iyi hizmet etmek için CHP'den Milletvekili aday adayı oldu.

Aday adaylığı ile ilgili mesaj paylaşan Cavit Kılıç; "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 28. Dönem Milletvekili olarak, Erzurum’u temsil etmek amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptım. 
Partimizin ve Millet İttifakı’mızın adayı Sayın Genel Başkanımızı 13. Cumhurbaşkanı yapacağımız bu seçimde demokrasiyi, adaleti ve özgürlüğü yeniden inşa edeceğiz. Çocuklarımızın geleceği yaşanabilir bir Türkiye için, yeni bir başlangıç yaptığımız bu yolu açacak kadronun içinde Erzurum Milletvekili olarak görev almak için siz değerli hemşerilerimin desteklerini bekliyor, saygı ve sevgiler sunuyorum." notunu düştü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık