sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

CHP Erzurum Milletvekili Adayı Dr. Ayhan Koç: 14 Mayıs Seçimleri, Dönüm Noktasıdır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum Milletvekili adayı yılların siyasetçisi Dr. Ayhan Koç, iftar programında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

CHP Erzurum Milletvekili Adayı Dr. Ayhan Koç: 14 Mayıs Seçimleri, Dönüm Noktasıdır
  • 20 Nisan 2023, Perşembe 1:46

CHP'nin Erzurum 1. sıra Milletvekili adayı başarılı siyasetçi Dr. Ayhan Koç, iftar programı düzenledi. 

İftar programına CHP İl Başkanı Suat Dülger, CHP Erzurum Milletvekili adayı Doç. Dr. Murat Ozan, Serhat Can Eş ve basın mensupları katıldı.

Programda konuşan Milletvekili adayı Dr. Ayhan Koç, 14 Mayıs seçimlerinin dönüm noktası olduğunu söyleyerek, "Türkiye tarihi boyunca önemli seçim süreçlerinden geçmiştir. 14 Mayıs 2023 seçimi de Türkiye'nin önemli bir dönüm noktası olacaktır. Bu süreçte biz ülkeye adalet, basına özgürlük ve insanlarımıza zenginlik, mutluluk getirmek için yola çıktık. Bu toplantımızın asıl amacını söylemek istiyorum.  Ben de bir çoğunuzu tanımıyorum, siz de beni tanımıyorsunuz. Beni tanıyın istedim. Ben de hepiniz kadar Erzurumluyum. Her sorduğunuz sorunun başımın üstünde yeri var ama istediğim gibi cevap verme hakkım da var. Horasan'ın Kemerli köyünde doğdum okudum. Cumhuriyetin kazanımı sayesinde bugün buralardayım. Cumhuriyete olan saygımız her gün yaşadıklarımızdan dolayı daha da artıyor. Köyümüzde ikinci Tıp Fakültesi kazanan da benim. Sonra da Eğitim Fakültesini bitirdim. İki hedef koydum. Bir ticaret iki siyaset. Ticareti beceremedim." dedi.

Yıllarca aktif siyasetin içinde yer alan Koç; "Siyaseti, siyasi olmayı 1990'lı yılların başında öğrenmeye başladım. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatından sonra  2009'a kadar tamamen bağımsızlaştım. 2009 yılında hiç aklımda yokken AK Parti meclis üyesi olmam için zorladılar. İyi dedik girdik. İkinci dönem tekrar meclis üyeliği, ardından 2,5 yıl belediye başkan yardımcılığı. Ama içerde, bire birlerde hep kavga ettim. 7,5 yıl hep kavgayla geçti. Tek kavgamızın sebebi hak, hukuk, adaletti. Sonra görevimden istifa ettim. Tesadüf aklımda olmayan Cumhuriyet Halk Partisi Sultanbeyli belediye başkan adaylığı yaptım. Sayın başkanıma teşekkür ediyorum. Bilmediğim bir mahalleyi bana tanıttı. Tanıdıktan sonra orada yıllarca o mahalleye attığım taşları, benim gibi düşünen birçok insanın kafasını kırdığımı düşündüm. O tarafı tanıdıktan sonra aslında 85 milyonun birbirinden hiçbir farkı olmadığını anladım." diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık