sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

CHP Milletvekili Aday Adayı Cavit Kılıç: Erzurumluların Sesi Olacağım

Uzun yıllar kazandığı siyasi ve mesleki birikimleriyle memleketi Erzurum'a hizmet etmek için CHP Erzurum Milletvekili aday adayı olan Cavit Kılıç, Erzurumluların sesi olacağını ifade etti.

CHP Milletvekili Aday Adayı Cavit Kılıç: Erzurumluların Sesi Olacağım
  • 30 Mart 2023, Perşembe 12:53

Uzun yıllar kazandığı siyasi ve mesleki birikimleriyle memleketi Erzurum'a hizmet etmek için CHP Erzurum Milletvekili aday adayı olan Cavit Kılıç, Erzurumluların sesi olacağını ifade etti.

İş insanı Cavit Kılıç'ın Cumhuriyet Halk Parti'sinden (CHP) Erzurum Milletvekili aday adayı olması, özellikle partililerde heyecana neden oldu.

Seçim vaatlerini açıklayan Cavit Kılıç; "Bize iktidar olursanız ne yapacaksınız diye soruyorlar. Demokrasiyi tüm kurum ve kuralları ile yeniden tesis edeceğiz. Herkesin fikrini özgürce ifade edebileceği demokratik bir ortam geliştireceğiz. Yoksulluğu bitireceğiz. Devletin kaynaklarını millet için harcayacağız. Gelir dağılımındaki adaletsizliğe son vereceğiz. Vekil- asil arasındaki bağı güçlendirilerek, halkın sorunlarını ivedilikle çözüme kavuşturacağız. Yurtsuz üniversiteli, Okulda yemeksiz öğrenci kalmayacak. Huzurevleri, Kreşler, geçici barınma evleri, her semte çok katlı otopark, yeni yerleşim yerlerine önce altyapı, yüz yıl ötesinin planlandığı yollar ve otoparklar, mini kent ormanları, çocuk parkları, Kütüphaneler, sanat atölyeleri, teknik liseleri çoğaltacağız. Bunlar yapacaklarımızın başlangıcı. Daha bir çok köklü değişim yapacağız." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık