sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

CHP Milletvekili Adayları Dr. Ayhan Koç Ve Serhat Can Eş, Erzurum'u Karış Karış Geziyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum Milletvekili adayları Dr. Ayhan Koç ve Serhat Can Eş, 14 Mayıs seçimleri için dur durak bilmeden yoğun tempoyla ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP Milletvekili Adayları Dr. Ayhan Koç Ve Serhat Can Eş, Erzurum'u Karış Karış Geziyor
  • 04 Mayıs 2023, Perşembe 15:12

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum Milletvekili adayları Dr. Ayhan Koç ve Serhat Can Eş, 14 Mayıs seçimleri için dur durak bilmeden yoğun tempoyla ziyaretlerini sürdürüyor.

Aşkale'den Çat'a Tekman'dan Şenkaya'ya durmak nedir bilmeden 14 Mayıs seçimleri için Erzurum'u karış karış gezerek ziyaretlerini sürdüren Milletvekili adayları Dr. Ayhan Koç ve Serhat Can Eş, gittikleri her ilçede sevgi gösterileriyle karşılanıyorlar.

14 Mayıs seçimlerine günler kala gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden Milletvekili adayları Dr. Ayhan Koç ve Serhat Can Eş, seçim çalışmalarını birlikte gerçekleştiriyorlar. Sabahın ilk saatlerinde bir araya gelen CHP'li Milletvekili adayları her gün bir ilçe de vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve sıkıntılarını dinleyerek 14 Mayıs seçimlerinde destek istiyorlar.

14 Mayıs seçimleri çalışmalarında 1. sıra adayı Dr. Ayhan Koç'u bir an olsun yalnız bırakmayan ve gece gündüz tüm çalışmalarına eşlik eden Milletvekili adayı Serhat Can Eş, "Cumhuriyet Halk Partisi diğer partiler gibi makam ve kimlik arayanların partisi değildir. Bende hiç bir zaman makam ve kimlik arayışı içerisinde olmadım. Bu yüzden Cumhuriyet Halk Partiliyim. Bugün saha da Cumhuriyet Halk Partisi'nin 1. Sıra adayıymışım gibi çalışıyorum. Bizler kendi çıkarlarımız için değil. Ülkemizin gelecek yarınlarına umut olmak için bu yola çıktık. Bu yüzden Hepimiz bugün bir Ayhan Koç'uz. Ayhan Koç'u 14 Mayıs'ta Türkiye Büyük Millet Meclisine göndermek için son ana kadar gece gündüz demeden Kendisiyle omuz omuza çalışıp vatandaşlarımızla birleşe birleşe kazanacağız. ERZURUM HAKKINI ALACAK" dedi.

Önceki seçimlerde AK Parti’ye oy vermiş seçmenlerin de ilgisiyle karşılaştıklarını ifade eden CHP 1.sıra Milletvekili adayı Dr. Ayhan Koç da,  AK Partili seçmen de artık gerçekleri görmeye başladığını belirterek; "AK Parti’den hızlı kaçışlar var. AK Partili seçmen de artık gerçekleri görmeye başladı. Ellerim kırılsaydı da AK Parti’ye oy vermeseydim diyen o kadar çok vatandaşlar karşılaşıyoruz ki. 14 Mayıs’ta milletimizden aldığımız güçle iktidar olacağız. Ülkemizi, milletimizi bu iktidarın elinden kurtaracağız" diye konuştu.

Millet ittifakının gümbür gümbür iktidara yürüdüğünü de ileri süren Koç; sözlerine şöyle devam etti; "Esnafımız, vatandaşlarımız, hele ki gençlerimizden o kadar büyük destek alıyoruz ki. Bizleri gördüklerinde yüzlerindeki gülümseme, gözlerinde ki parıltı, bizlere daha çok çalışma şevki veriyor. Partimizin 4. Sıra Milletvekili adayı olan Serhat Can Eş başta olmak üzere tüm parti örgütümüzle gece gündüz demeden sahalardayız. Arkadaşımız Serhat Can Eş'in de belirttiği üzere bizlerin makam ve kimlik arayışı gibi bir arayışı yok. bu liste de hepimiz birinci sıra hepimiz altıncı sıra adayıyız. Önceliğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayımız Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığıdır. Bu yüzden diyoruz ki; 14 Mayıs'ta bir oy Kemal Kılıçdaroğlu'na bir oy CHP'ye."


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık