sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Dadaş Gol Olup Yağdı

BB Erzurumspor, Milli ara dönüşü Kazım Karabekir’de Altınordu FK’yı konuk etti. Dadaşlar, üst üste yediği şok gollerle 2-0 geriye düştü. Mavi-beyazlılar bu sezon ilk kez yenik duruma düştüğü maçı lehine çevirdi. Sahadan 6-2 galip ayrılan Erzurumspor, son yılların en fantastik skorunu elde etti.

Dadaş Gol Olup Yağdı
  • 17 Ekim 2021, Pazar 19:29

TFF 1. Lig’in 9. hafta mücadelesinde BB Erzurumspor evinde Altınordu ile karşılaştı. Müsabakadan ev sahibi ekip 6-2’lik skorla galip ayrıldı.

Turgut Doman’ın yönettiği maçta  konuk takım üst üste bulduğu gollerle bir anda skoru 2-0 yaptı. Sakatlıklar ve rakibin oyunu soğutması hakeminde kötü yönetimi ile Erzurumspor ilk yarının son dakikasına kadar istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamadı. 45-5’te Eren Tozlu skoru 2-1 yaptı. Aynı futbolcu 55+7’de skoru 2-2’ye getiren golü attı.

İkinci yarı Erzurumspor muhteşemdi

BB Erzurumspor mücadelenin ikinci yarısında muhteşem bir oyun ortaya koydu. Taraftarlarının da desteği ile coşan Dadaşlar, golleri peş peşe buldu. Mavi-beyazlılarda Eren Tozlu ikinci yarı bir gol daha bularak gol sayısını üçledi. Dadaşların 6-2 galip geldiği maçta diğer goller  Martin Hasek, Herolind Shala ve Aryvdas Novikovas’tan geldi.

Erkan Hoca’dan sürpriz kadro

Teknik Patron Erkan Sözeri, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle kadroda zorunlu değişiklik yaparken, özelle defans ve forvet hattında önemli değişiklikler yaptı. Ülkesinden geç dönen Samuel Olanare’yi yedek soyunduran, hastalığı geçmeyen Oltan Karakullukçu’yu kadroya almayan Erkan Hoca, forvet hattında Eren Tozlu ile Malle’ye şans verdi. Tecrübeli çalıştırıcı, Emircan Altıntaş yerine Süleyman Koç’u ilk onbirde sahaya sürdü. Sözeri, stoperde Mustafa Akbaş-Aykut Demir ikilisine şans verdi. Sakatlanan Mustafa Akbaş’ın yerine Gökhan Kardeş oyuna dahil oldu. Mücahid Albayrak ise haftalar sonra yeniden sol bek mevkiinde görev yaptı.

Kazım Karabekir’de şampiyon sesleri

6-2’lik galibiyetle coşan BB Erzurumspor taraftarları, ‘Şampiyon Erzurum’ tezahüratlarıyla Kazım Karabekir Stadı’nı inletti. Taraftarlar, mücadelenin son dakikalarında top çeviren oyunculara ‘Oley’ diye tempo tuttu. Taraftarlar, Merhum İbrahim Erkal’ın ‘Onu benim gibi sevme’ şarkısı ile 6-2’lik galibiyeti kutladı.(pusula gazetesi)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık