sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

‘Dal’ların Sünnet Toyu

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal’ın oğulları Behzatcan ile Mansur Efe sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımını attı. İki minik afacanın ilk mürüvetlerini görme şerefine erişen Dal ve Tınaz aileleri büyük bir gurur yaşadı.

‘Dal’ların Sünnet Toyu
  • 16 Ağustos 2022, Salı 18:11

Erzurumspor FK Başkanı ayrıca Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Dal’ın oğulları Behzatcan ile Mansur Efe sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımını attı.

Behzatcan ve Mansur Efe’nin ilk mürüvetlerini görme şerefine erişen babası Ahmet Dal, Annesi Buket Dal,  Babaannesi Zuhal Dal, Dedesi Mensuri Dal ile annesi Zehra Tınaz ve dedesi Mustafa Tınaz büyük bir gurur yaşadı.

Erzurum protokolünün yanı sıra bir çok davetli Gelgör cağ kebap salonundaki sünnet merasimine akın etti.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor  FK Başkanı Ahmet Dal, çocuklarının sünnet  merasiminde kendilerini yalnız bırakmayan ve gurur günlerine ortak olan herkese teşekkür etti.

Dal, “Evlatlarımızın sünnet merasimine katılarak bu özel günümüzde yanımızda olan, olamayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah cümle evlatlarımızı korusun, muhafaza eylesin” diye konuştu.

Gündem25 olarak, Dal ailesini tebrik ederek sünnet merasimi ile erkekliğe adım atan Behzatcan ile Mansur Efe’ye sağlıklı ve mutlu ömürler dileriz.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık