sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

DOYUM SU İşte Böyle Üretiliyor..

Hem lezzetli hem de sağlıklı Doyum Su'nun kaynağı Dumlubaba Dağı’nda bulunuyor. 2200 metre rakımda tamamen doğal yollar ile yeryüzüne çıkan Doyum Doğal Kaynak Suyu, Türkiye’de tek ve benzersiz olarak faklı bir teknolojik sistem kullanılarak kaynak noktasında koruma altına alınıp tüm dış etki ve kirlilikten tamamen izole edilerek tüketiciye ulaştırılıyor.

DOYUM SU İşte Böyle Üretiliyor..
  • 30 Ekim 2021, Cumartesi 10:24

Erzurum ilinin kuzey tarafında bulunan ve Fırat Nehri'nin doğum noktası olan Dumlubaba Dağı’nda bulunan Doyum Su kaynağı, paketleme tesisine 5 km uzaklıktadır. Kaynak noktasında Türkiye’de tek ve benzersiz olarak faklı bir teknolojik sistem kullanılarak muhafaza altına alınmıştır. Tamamen çevre ve ortam koşullarından bağımsız olarak (ısı, ışık, ortam havası) polietilen (dünya sağlık örgütü tarafından uygun görülen) isale hattına alınan suyumuz kaynağındaki tazeliğinde üretim tesislerine ulaşır.

Tüm bu yolculuk boyunca Doyum Su, en sağlıklı olarak yalnızca krom ekipman ve borular kullanılarak ambalajlanmaktadır. İçilme kalitesi ve doğallığı en yüksek seviyede olan Doyum Doğal Kaynak Suyu, hiçbir arıtma ya da saflaştırma görmeden kaynağından çıktığı halde ambalajlanır.

Doyum Su, kaynağındaki doğallığı ile hiçbir işlemden geçmeden sofralarınıza doğal mineral dengesi ve lezzeti ile ulaşır.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık