sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Durmak Nedir Bilmeyen Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar

Yakutiye'nin sevilen Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, yaptığı çalışmalar ve ziyaretlerle gündem olmaya devam ediyor.

Durmak Nedir Bilmeyen Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar
  • 06 Kasım 2022, Pazar 15:53

Oktay Fani'nin Haberi

Göreve geldikten bu yana durmaksızın çalışan Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'ın enerjisine hayran kalınıyor. Hafta içi, hafta sonu dinlemeden gecesini gündüzüne katarak ziyaretlerine devam eden Başkan Uçar, kimin ne sorunu varsa yerinde dinleyip çözüme ulaştırmaya çalışıyor.

Defalarca ödüle de layık görülen Yakutiye'nin sevilen Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'ın gönüllere dokunan bu çalışmaları her kesimden takdir topluyor.

Bu Pazar gününü de vatandaşlarla ziyaretlere ayıran Başkan Uçar, Nişancı Camii etrafında ikamet eden vatandaşlarla buluştu.

Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Uçar; "Bu pazar günü de Nişancı Camii etrafında ikamet eden hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Tüm hemşehrilerimize hayırlı günler diliyor, ziyaretimizde bizlere eşlik eden Din Görevlileri Dernek Başkanımız Emrullah Kaçar  hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. " notunu düştü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık