sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Efkan Ala ve Haktan Ömeroğlu'ndan Esnaf Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala ve Palandöken ilçesine yaptığı hizmetlerle adından sıkça söz ettiren İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, ziyaretler gerçekleştirdi.

Efkan Ala ve Haktan Ömeroğlu'ndan Esnaf Ziyareti
  • 23 Ekim 2021, Cumartesi 21:16

Oktay Fani'nin Haberi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala beraberinde AK Parti Palandöken ilçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ile esnaf ziyaretinde bulundu.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Erzurum'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşların taleplerini dinledi.

Ziyaretlerle ilgil sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan AK Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu; "Efsane Bakanımız Sn efkan ala ile birlikte Forum Avm de ve Cumhuriyet Caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdik. Sn Bakanımızı bağrına basan kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz." notunu düştü.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık