sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Efsane Başkan Ahmet Dölekli'ye Övgüler Yağıyor.. ÇALIŞKAN BAŞKANIMIZ..

Pasinler'in efsane Belediye Başkanı Ahmet Dölekli'ye övgüler yağıyor. Başkan Dölekli'ye bir övgü de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'den geldi.

Efsane Başkan Ahmet Dölekli'ye Övgüler Yağıyor.. ÇALIŞKAN BAŞKANIMIZ..
  • 08 Temmuz 2023, Cumartesi 13:52

Oktay Fani'nin Haberi

Pasinler'in efsane Belediye Başkanı Ahmet Dölekli'ye övgüler yağıyor. Başkan Dölekli'ye bir övgü de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'den geldi.

Başkan Dölekli'nin Pasinler ilçesine yaptığı yatırımları öğrenen siyasiler ve bürokratlar adeta hayran kalıyor.

Dün de Erzurum'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Başkan Dölekli ile kısa bir sohbet etti. İlçeye yapılan termal yatırımları öğrenen Kandemir, Başkan Dölekli'ye teşekkür etti.

Ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de Başkan Dölekli'ye övgüler yağdırarak ÇALIŞKAN BAŞKANIMIZ diye hitap etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık