sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Erzurum AK Parti’de Temayül Heyecanı

AK Parti Erzurum İl Teşkilatına kayıtlı 2 bin 373 delege, 28. Dönem milletvekilliği için aday adayı olan 126 kişiden listede görmek isteği altı kişi için oy kullanıyor.

Erzurum AK Parti’de Temayül Heyecanı
  • 25 Mart 2023, Cumartesi 13:11

Recep Tayyip Erdoğan fuar merkezinde saat 10:00'da başlayan temayül yoklaması 16:00'da sona erecek. Delegeler salona gelerek, kendileri için kurulmuş olan bilgisayarlarda, online olarak oylarını kullanıyor.

Sistemi gazetecilere tanıtarak oyunu kullanan İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu; "Her hangi bir olumsuzluk yaşanmadan, son derece ferah bir ortamda, kimsenin kimseyi etkileyemediği bir atmosferde delegelerimize oy kullandırıyoruz. Temayül yoklamasının tüm aday adaylarımıza ve teşkilâtımıza, başta Erzurum olmak üzere Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim." dedi.

Sistemle Kimlikleri ile birlikte salona gelen delegelere, kimlikleri karşılığı birer dijital kart veriliyor. Dijital kartı alan delegeler, oy kullanacakları bilgisayarın kurulu olduğu salona geçerek, kartı bilgisayara okutuyor. Kartın okunmasıyla sistem açılıyor, ve 126 aday adayının isimlerinin ve fotoğraflarının bulunduğu listeden, 6 ismi işaretliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık