sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş'in de Desteklediği Özgür Özel, CHP'nin Genel Başkanı Oldu

Özgür Özel, CHP'nin Genel Başkanı oldu.

Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş'in de Desteklediği Özgür Özel, CHP'nin Genel Başkanı Oldu
  • 05 Kasım 2023, Pazar 15:13

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda ikinci turda 812 oy alan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Genel Başkan seçildi.

Günler öncesinden Özgür Özel'e desteğini açıklayan Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş; "Ulusumuzun bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin kararlarının alındığı kongre kenti Erzurum, ülkenin ve milletin geleceğini yeni bir siyaset, yeni bir kadro ve yeni bir iktidarda görmektedir. Bu büyük amaç doğrultusunda yürürken kişisel beklentiler deryanın bir katresi kadar dahi yaşamımızda yer bulamaz. Bir başkasının nerede konumlandığı, yakın gelecekte ne olacağı değil Türkiye’nin 2024 yerel seçimlerinde, 2028 Cumhurbaşkanı seçimlerinde nasıl sağlam bir zemine oturacağı ile meşgulüz. Erzurum Kurultay Delegeleri olarak, partimizin geleceğini ülkemizin geleceğinden ayrı görmüyor, tarihin bize yüklediği görev ve sorumluluk bilinciyle değişim iradesine sahip çıkıyoruz. Grup Başkanımız ve Genel Başkan Adayımız Özgür Özel’i destekleyeceğimizi partimizin ve halkımızın bilgisine sunuyoruz." ifadelerine yer vermişti.

Olağan Kurultay sonrası da kısa bir değerlendirme yapan İl Başkanı Serhat Can Eş; "Erzurum İl Örgütü olarak yeni Genel Başkanımız Özgür Özel'i gurur ve coşkuyla tebrik ediyoruz! Partimizin geleceği için birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Erzurum'dan Özgür Özel'e selam olsun! Demokrasinin kazandığı büyük bir gün! Özgür Özel'in CHP Genel Başkanı seçilmesi, Türkiye için umut dolu bir adım. Birlikte daha aydınlık yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz. Tebrikler Özgür Özel, başarılarınız devam etsin!" notunu düştü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık