sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Erzurum'da Cumhur İttifakı İftarda Buluştu

AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu’nun ev sahipliğinde iftar organizasyonu ile bir araya gelen Cumhur ittifakı Erzurum İl Başkanları, birlik mesajları verdiler.

Erzurum'da Cumhur İttifakı İftarda Buluştu
  • 04 Nisan 2023, Salı 20:10

Cumhur İttifakı ortakları AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adem Yurdagül, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, ve Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Adnan Bozan’ın bir araya geldiği davette, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimler istişare edildi. Sosyal medyada paylaşılan Cumhur ittifakının il başkanlarının bulunduğu görsellere yoğun ilginin olduğu gözlerden kaçmazken, takipçilerden yorum ve beğeni yağdı.

“Türkiye Yüzyılı vizyonuna doğru yürüyeceğiz”

AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, ittifakın il başkanları olarak uyum içerisinde çalıştıklarını dikkat çekerek, Cumhur ittifakının proje bazlı değil gönül hareketi olduğunu vurguladı. Türkiye Yüzyılı misyonunu beraberce yürüteceklerine inandığını söyleyen Başkan Küçükoğlu, “Türkiye Yüzyılı vizyonuna doğru yürüyeceğiz. Hiçbir engelin bizi geriye savurmasına izin vermeyeceğiz. Erzurum’da da bu misyonun devam etmesi için tüm çabalarımızı sürdüreceğiz. Kıymetli başkanlarımız ile sürekli diyalog halinde seçimlerden en iyi şekilde başarı sağlayacak adımlar atmaya çalışıyoruz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık