sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Erzurum’da Kayıp Gencin Sır Ölümü

Erzurum’da yaklaşık 20 gündür kayıp olan 17 yaşındaki gencin ağaca asılı cesedi bulundu. İmam Hatip 11. Sınıf öğrencisi olan Serkan Y.’nin devlet korumasında sevgi evlerinde kaldığı tespit edildi.

Erzurum’da Kayıp Gencin Sır Ölümü
  • 25 Aralık 2021, Cumartesi 18:47

Aziziye İlçesi Selçuklu Mahallesinde yaşanan olayda; Atatürk Üniversitesi çamlık alanında ağaca asılı birinin olduğunu gören gençler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, çamlık alanda ağaca asılı cesetle ile karşılaştı. Yapılan ilk incelemede şahsın 20 gündür kayıp olan ve yaklaşık bir yıl önce mahkeme kararı ile devlet korumasına alınan Serkan Y’ye ait olduğu tespit edildi.

Olay yeri incelemenin ardından Serkan Y’nin cesedi incelemek üzere adli tıp morguna kaldırılırken, emniyet müdürlüğü cinayet büro amirliği soruşturmayı derinleştirdi. Serkan Y’nin, intihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiği araştırılıyor.

Cihat İncesu/Pusula


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık