sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Erzurum'un En Gözde Yerinde, En Gözde Konut Projesi: Pera Park Suites

Erzurum'un en değerli yerleşim bölgesinde en prestijli konut projesi Pera Park Suites, tarihle iç içe Millet Bahçesi karşısında yükseliyor.

Erzurum'un En Gözde Yerinde, En Gözde Konut Projesi: Pera Park Suites
  • 30 Ocak 2022, Pazar 13:53

Erzurum'un en değerli yerleşim bölgesinde en prestijli konut projesi tarihle iç içe Millet Bahçesi karşısında yükseliyor. Kumbasar İnşaat tarafından hayata geçirilen Pera Park Suites konut projesi, şehrin en özel bölgesinde seçkin bir yaşam kurguluyor.

Akıllı ev sistemi, Yerden ısıtma, 3'lü sinerji ısıcam, Taşyünlü yalıtım, Her dairede 2 otopark, Daire içinde kızartma odası, Daire içinde kiler, Her daire için teknik oda ve bir çok özellikleriyle Pera Park Suites, mimarisiyle de göz kamaştırıyor.

Şehrin en merkezi bölgesi Rabia Ana caddesi Millet Bahçesi karşısında hayata geçirilen bu proje, lüks ve seçkin bir yaşamın yanı sıra dairelerinin tümü ferah ve geniş bir kullanım alanı sunuyor. Dakikalar içinde toplu ulaşım araçlarına erişim sağlayabileceğiniz konut projesinde şehrin her noktasına son derece kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz.

Sizde, Erzurum'un tam kalbinde eşsiz bir yaşamın içinde yer almak istiyorsanız 05492633245 nolu iletişim hattından bilgi alabilirsiniz.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık