sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Erzurum'un Gururu Bayramoğlu'na Bir Ödül Daha

Erzurum'un Gururu Bayramoğlu'na ödül üstüne ödül..

Erzurum'un Gururu Bayramoğlu'na Bir Ödül Daha
  • 15 Mart 2022, Salı 16:30

Oktay Fani'nin Haberi

Daha önce de Brüksel'de yapılan Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü tarafından düzenlenen, 200'den fazla dünyanın en iyi şef ve Sömeliyelerinin jüri olarak bulunduğu yarışma sonucunda Lezzet ödülü alarak Erzurum'a gurur yaşatan Bayramoğlu Un, bu sefer de yılın kuruluşu seçildi. 

Kısa adı TABADER olan, Tahıl ve Bakliyat İşletme Teknolojileri Depolama ve Analiz Sistemleri Derneği, 3. Uluslararası Duayenler Buluşması ve Ödül Törenini, 11 Mart 2022 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirdi. Erzurum'un markası Bayramoğlu Un, seçici kurul tarafından yılın kuruluşu seçildi. 

Seçici kurulun belirlediği kategorilerde ödüle layık görülen sektörün önde gelen kişi ve kurumlarına ödülleri verildi. Erzurum'un markası Bayramoğlu Un, şehre bir ödül daha getirdi. Yapılan değerlendirmede yılın kuruluşu onur ödülüne layık görülen Bayramoğlu firması Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Bayramoğlu; "TABADER tarafından verilen yılın kuruluşu onur ödülünü aldık. Bu vesile ile yönetim kurulumuza ve çalışanlarımıza teşekkür ederim. Ödülü şehrimize getirmek bizim için büyük bir mutluluk oldu." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık