sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

FATİH KARATAŞ’TAN TEMAYÜL TEŞEKKÜRÜ

İYİ Parti Erzurum milletvekili aday adayı Fatih Karataş, dün gerçekleştirilen temayül yoklaması sonrasında mesaj yayımladı.

FATİH KARATAŞ’TAN TEMAYÜL TEŞEKKÜRÜ
  • 03 Nisan 2023, Pazartesi 10:48
Temayüle katılan üyelere teşekkür eden Karataş açıklamasında şunları söyledi. “ Hafta sonu yaptığımız temayül yoklamamız, ciddi bir olumsuzluk yaşanmadan gerçekleştirildi. Seçimin huzur içinde tamamlanmasını sağlayan, başta milletvekili aday adaylarımıza, Genel Merkezden gelerek seçimleri yöneten GİK Üyemiz Cumali Durmuş’a, İl ve İlçe Başkanlarımıza yönetimlerine, bize oy versin vermesin İYİ Parti’nin cesur yürekli üyelerine teşekkürü bir borç bilirim. 14 mayısta yapılacak olan bu seçim kişisel ikbal hırslarının ikinci planda olduğu, Erzurum’un ülkenin kazanacağı bir seçim olacak. Partimiz, Genel Başkanımız bize ne görev verirse versin, bu süreçte elimden geleni yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.”

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık