GÜNDEM
Giriş Tarihi : 11-02-2026 19:59   Güncelleme : 11-02-2026 20:01

Fuat Demir’den Oltu’ya Vefa Duruşu.. Sevda Sözle Değil Yatırımla Olur

Oltu’nun kalkınma yolculuğunda cesareti, vizyonu ve memleket sevdasıyla öne çıkan iş insanı Fuat Demir, yatırımları ve kararlı duruşuyla örnek olmaya devam ediyor.

Fuat Demir’den Oltu’ya Vefa Duruşu.. Sevda Sözle Değil Yatırımla Olur

Oktay Fani'nin Haberi

MÜSİAD önceki dönem Erzurum İl Başkanı iş insanı Fuat Demir, Oltu’daki üretim tesisinden paylaştığı görüntüyle hemşehrilerine güçlü bir mesaj verdi. Paketlenen ürünleri gösteren Demir, Oltu’ya olan bağlılığını bir kez daha vurguladı.

Oltu’ya ömür vermişiz. Bir kişi kalsa bile yatırıma, istihdama devam edeceğiz. Sevda sözle değil yatırımla olur. Kim giderse gitsin, biz Oltu’da doğduk, Oltu’da öleceğiz. Allah’ın izniyle üretmeye devam. Yakında yeni yatırımlarımızı paylaşacağız.” sözleriyle kararlılığını ortaya koyan Fuat Demir, sadece bir iş insanı değil, memleketine gönülden bağlı bir dava adamı olduğunu gösterdi.

Ekonomik dalgalanmalara, zorlu piyasa şartlarına rağmen üretimden vazgeçmeyen Fuat Demir, Oltu’da istihdamın ve kalkınmanın en önemli aktörlerinden biri olmayı sürdürüyor. Bunun yanı sıra hayata geçirdiği yatırımlarla da yüzlerce aileye ekmek kapısı açan Fuat Demir, yatırımın sadece ekonomik değil, aynı zamanda sosyal bir sorumluluk olduğuna inanıyor.

Oltu’nun adını üretimle, istihdamla ve vizyon projelerle duyuran Fuat Demir’in “yeni yatırım” müjdesi ise şimdiden büyük heyecan oluşturdu. Bölge ekonomisine ivme kazandıracak projelerin kısa süre içerisinde kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

Memleket sevdasını sözle değil, icraatla ortaya koyan Fuat Demir, Oltu’nun kalkınma yolculuğunda kararlı adımlarla ilerlemeye devam ediyor. O’nun duruşu, Oltu için umut; bölge için güçlü bir yarın mesajı veriyor.

AdminAdmin

Yönetici