sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Haktan Ömeroğlu Başkanlığındaki İlçe Teşkilatı Harıl Harıl Çalışıyor

Bu masa başka masa..

Haktan Ömeroğlu Başkanlığındaki İlçe Teşkilatı Harıl Harıl Çalışıyor
  • 24 Ağustos 2022, Çarşamba 19:26

Oktay Fani'nin Haberi

Palandöken'de yaptığı çalışmalarla İlçe Başkanları arasında adından sıkça söz edilen AK Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, yarın seçim varmış gibi teşkilat mensuplarıya toplantı üstüne toplantı yaparak sahadaki çalışmaları değerlendiriyor.

Büyük bir aşkla AK Parti için gecesini gündüzüne katarak çalışan İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, sürekli sahada bulunarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Ömeroğlu, h er hafta teşkilatıyla da toplantılar düzenleyerek saha çalışmalarını değerlendiriyor.

Toplantıyla ilgili bilgi notu paylaşan İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu; "Haftalık İlçe Yürütme Kurulu Toplantımızı “güz döneminde sahada yapacağımız çalışmalar” gündemi ile gerçekleştirdik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" notunu düştü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık