sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Horasan Belediyesi Ekipleri, Market Denetimlerini Artırdı

Horasan Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşlardan gelen talep ve şikayetler üzerine marketlerde etiket ve fiyat denetimini sıklaştırdı.

Horasan Belediyesi Ekipleri, Market Denetimlerini Artırdı
  • 04 Aralık 2022, Pazar 16:36

Oktay Fani'nin Haberi

Horasan Belediyesi zabıta ekipleri son zamanlarda şikayetlerin artması üzerine başta zincir marketler olmak üzere ilçe genelindeki gıda satıcılarına yönelik denetimlerini artırdı.

Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın'ın talimatıyla yapılan denetimlerde; raflardaki etiket ile kasa çıkışlarının birbirine uyup uymadığı incelenirken ürün stoklayan ve fahiş fiyat artışına giden fırsatçılara göz açtırılmıyor.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Aydın; "Zabıta Ekiplerimiz fahiş fiyat artışına karşın marketlerde denetimlerde bulunuyorlar. Denetim kapsamında temel gıda ve ihtiyaç maddeleri, temizlik ürünleri, sebze ve meyveler başta olmak üzere denetim yapıyoruz. Denetimlerde Fahiş Fiyat uyguladığını değerlendirdiğimiz ürünlere yönelik tedarikçi ya da üretici firma satış faturalarını alarak bakanlığımız bünyesindeki Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu’na intikal ettiriyoruz." dedi.

Başkan Aydın ayrıca, işyerlerine yönelik denetimlerin periyodik olarak sürdürüleceğini ve vatandaşların bu konuyla ilgili her türlü şikayetlerini Horasan Belediyesi’nin (0442) 711 42 00 nolu telefon hattına İhbar yapabileceklerini hatırlattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık