sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Horasan Belediyesi'nden İftar Çadırı

Horasan'ın efsane Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın'ın talimatıyla Belediye tarafından ilçede iftar çadırı kurularak vatandaşlara ücretsiz iftar yemeği veriliyor.

Horasan Belediyesi'nden İftar Çadırı
  • 01 Nisan 2023, Cumartesi 20:30

Oktay Fani'nin Haberi

Horasan'ın efsane Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın'ın talimatıyla Belediye tarafından ilçede iftar çadırı kurularak vatandaşlara ücretsiz iftar yemeği veriliyor. Yemek kazanlarının başına geçen Başkan Aydın, vatandaşlara kendi elleriyle iftar yemeği dağıttı.

Horasan'da hizmet rüzgarı estiren Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Ramazan ayında da ilçe için önemli hizmetlere imza atıyor.

İftar yemeğinde vatandaşlarla beraber orucunu açan Başkan Aydın, yaptığı değerlendirmede; "Bereket ve rahmet ayı olan Ramazan'ın gelişiyle iftar çadırımızı kurduk, hemşehrilerimizle beraber iftarımızı açtık. Allah kabul etsin. Birliğin, dirliğin, paylaşmanın, hoşgörünün adı olan bu Ramazan'da da soframızı vatandaşlarımızla paylaşmaya devam ediyoruz." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık