sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

İlçe Milli Eğitim Müdürü'nden Başkan Uçar'a Teşekkür

Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Kıvanç, efsane Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'a teşekkür ederek; "Biz okul bahçelerini temizledik ama unuttuğumuz bir yer var mı? Yada istediğiniz başka bir husus var mı?” diye Belediyeden yetkili arkadaşlar tarafından aranmakta oldukça memnuniyet verici bir durum." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü'nden Başkan Uçar'a Teşekkür
  • 05 Şubat 2023, Pazar 15:34

Oktay Fani'nin Haberi

Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Kıvanç'tan efsane Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'a teşekkür.

Yakutiye'de dokunmadık kalp bırakmayan, hizmet ulaştırmadığı yer bırakmayan Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, eğitime verdiği desteği bir kez daha gösterdi.

Başkan Uçar'ın talimatlarıyla belediye ekipleri, ilçe genelindeki okulların temizliğini yaparak 2. döneme hazır hale getirdiler.

Sosyal Medya hesabından ekiplere teşekkür eden Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Kıvanç; "Okul bahçelerimizin temizliğini yaparak 2. Döneme hazır hale getiren Yakutiye Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. “Biz okul bahçelerini temizledik ama unuttuğumuz bir yer var mı? Yada istediğiniz başka bir husus var mı?” diye Belediyeden yetkili arkadaşlar tarafından aranmakta oldukça memnuniyet verici bir durum." notunu düştü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık