sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

İş İnsanı Arif Karadağ, AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Erzurum'un önde gelen İş İnsanlarından Arif Karadağ, AK Parti'den Milletvekili Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

İş İnsanı Arif Karadağ, AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu
  • 17 Mart 2023, Cuma 17:07

Erzurum'un önde gelen İş İnsanlarından Arif Karadağ, AK Parti'den Milletvekili Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Erzurum ekonomisine ve sporuna önemli katkıları olan İş İnsanı Arif Karadağ, 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Kalabalık bir toplulukla AK Parti Erzurum İl Başkanlığı'na gelerek Milletvekilliği aday adaylığı başvuru evraklarını görevlilere teslim eden Arif Karadağ; "14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için AK Parti’den Erzurum Milletvekili Aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Rabbim hayırlı etsin, hayırlara vesile kılsın. Çok değerli İl Başkanımız Sayın İbrahim Küçükoğlu’na ve AK Parti’mizin birbirinden kıymetli yöneticilerine kalbi şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Erzurum'da turizm, spor ve iletişim alanında da ticari faaliyetleri bulunan Arif Karadağ, şampiyonluk dereceleri elde eden sporcu çocuklarıyla da tanınıyor. Kış sporları alanında sporcular yetiştiren bir de spor kulübü bulunan Arif Karadağ, kış sporları ve turizmin Erzurum için önemli kalkınma enstrümanları olduğunu belirterek, "Erzurum için biz turizmi ve sporu hep çok özel bir zemin olarak değerlendirdik. Şehrimize bu alanlarda elimizden geldiği ölçüde değer kattığımızı ve sporcularımızla Erzurum'un çok değerli ismini yurt dışında dahi layıkıyla temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Dolayısıyla bize böylesine geniş hareket alanı kazandıran bir şehir için hizmet etmek, boynumuzun borcudur." diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık