sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

İşte Bu Yüzden Seviliyorsun Mehmet Emin Öz Başkan!

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, parti binasında düzenlediği Halk Gününde vatandaşları dinledi.

İşte Bu Yüzden Seviliyorsun Mehmet Emin Öz Başkan!
  • 12 Aralık 2022, Pazartesi 18:37

Oktay Fani'nin Haberi

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, parti binasında düzenlediği Halk Günü ile vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Mehmet Emin Öz'ün İl Başkanı olmasıyla birlikte düzenlenen halk günlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Erzurum’un ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişmiş kentler seviyesine çıkarmak için gece gündüzüne katarak çalışan İl Başkanı Mehmet Emin Öz, her fırsatta ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Öz, ayrıca parti binasında halk günü düzenleyerek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını bizzat kendisi dinliyor.

Halk günü için değerlendirmelerde bulunan Başkan Öz, "Bugün ziyaretimize gelen muhtarlarımızı ve hemşehrilerimizi İl Başkanlığımızda ağırladık. İstek ve temennilerini dinleyerek istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık