sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zekai Kaya, Basınla Buluştu

Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen İYİ Parti Erzurum milletvekili Adayı Zekai Kaya, şehrin sosyal, ekonomik ve kültürel geri kalmışlığını dile getirerek "Tedaviyi yapabilmek için teşhisi iyi koymalıyız" dedi.

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zekai Kaya, Basınla Buluştu
  • 26 Nisan 2023, Çarşamba 17:33

İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya, basın mensupları ile bir araya geldi.

Palandöken Kayak Merkezindeki bir otelde düzenlenen toplantıda selamlama konuşması yapan İl Başkanı Fatih Güneyin, Genel Başkan Meral Akşener'in yarın Erzurum'a geleceğini belirterek, "Tüm hemşerilerimizi, Cumhuriyet Caddesinde yapacağımız esnaf ziyaretine davet ediyoruz." dedi. 

Daha sonra kürsüye çıkan İYİ Parti Milletvekili adayı Zekai Kaya, tarımdan sanayiye, turizmden spora şehrin sorunlarını masaya yatırdı.

Aday olmasının nedenlerini Erzurum siyasetinde elle tutulur gözle görülür projelerin konuşulması ve şehrin gelişmesi için lobicilik faaliyetlerinin kurumsallaştırılması olarak gösteren Kaya, “Önce teşhis sonra çözüm ortaya koymak gerekiyor. Sanayi ve teknoloji bakanlığının en son rakamlarına göre Erzurum 62 sırada yer almaktadır. Bunun üzerine bir şey söylemek zor. İhracat anlamında da gerideyiz. Kişi başına düşen gelir ve nüfus bakımından da gitgide azalmaktadır. Hava yolu ulaşımında da sefer sayısı ve saatleri bir sorun. Kara yolunda yapılan tünellerde yarım projeler olarak kalmış durumda. Buna benzer çok şey söylenebilir” diye konuştu.

Kaya, konuşmasının devamında kent genelinde yaşanan sorunları dile getirerek çözüm önerilerini sıraladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık