sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

İYİ Parti Milletvekili Adayı Zekai Kaya'nın Hızına Yetişilmiyor

İYİ Parti'nin Erzurum 1. sıra Milletvekili adayı Zekai Kaya, seçim çalışmalarına yüksek tempoda devam ediyor.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Zekai Kaya'nın Hızına Yetişilmiyor
  • 23 Nisan 2023, Pazar 17:26

İYİ Parti'nin 1. sıra Milletvekili adayı Zekai Kaya, Erzurum'da en yüksek oyu çıkarmak için yoğun tempoda bir çalışma ortaya koyuyor.

Yılların siyasetçisi Zekai Kaya, 14 Mayıs seçimleri için şevk ile çalışmaya devam ediyor.

İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılan Milletvekili adayı Zekai Kaya, partililerle bayramlaşıp sohbet ettikten sonra ara vermeden ilçe ziyaretleri için yola koyuldu.

Olur ilçesini ziyaret eden Milletvekili adayı Kaya, esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret ederek 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatıp destek istiyor.

Vatandaşların ilgisinden oldukça memnun olan Milletvekili adayı Zekai Kaya; "Erzurum'un en uzak ama insanı bir o kadar da yakın ilçesi Olur'dayız. İnsanımızın gözlerindeki ışıltı bizi ziyadesiyle motive ediyor." dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık