sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Karayazı'da Berat Kuy, Rüzgarı Esiyor.. Belediye Başkan Aday Adayı Kuy, Öğretmenleri Unutmadı

AK Parti'den Karayazı Belediye Başkan aday adayı olan başarılı genç siyasetçi Berat Kuy, 24 Kasım öğretmenler gününde öğretmenleri unutmayarak sürpriz yaptı.

Karayazı'da Berat Kuy, Rüzgarı Esiyor.. Belediye Başkan Aday Adayı Kuy, Öğretmenleri Unutmadı
  • 24 Kasım 2023, Cuma 18:05

Oktay Fani'nin Haberi

AK Parti'den Karayazı Belediye Başkan aday adayı olan başarılı genç siyasetçi Berat Kuy, 24 Kasım öğretmenler gününde öğretmenleri unutmayarak sürpriz yaptı. İlçe ve köylerdeki ki okulları tek tek ziyaret eden Berat Kuy, öğretmenlerle bir araya gelip günlerini kutlayarak gül dağıttı.

İlçe halkının desteğiyle gönül verdiği AK Parti'den Karayazı için Belediye Başkan aday adayı olan Berat Kuy, yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çekti. Türkiye'nin en genç Belediye Başkan aday adayı da olan Berat Kuy, gençliğin verdiği enerji ile AK Parti için durmak bilmeden çalışmaya devam ediyor.

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla ilçedeki okulları tek tek ziyaret eden Berat Kuy, öğretmenlerle bir araya gelip günlerini kutlayarak bir süre sohbet edip gül dağıttı. Ziyaret ettiği okullarda eğitim gören öğrencileri de unutmayan Berat Kuy, öğrencilere de çikolata ikramında bulundu.

Öğle vakti de ilçedeki cami çıkışlarında vatandaşlara lokum ve şeker ikramında bulunan Belediye Başkan aday adayı Berat Kuy, ilçe halkıyla sohbet etti. Berat Kuy'un bu çalışmalarını gören vatandaşlar, "SIRA DIŞI ADAY ADAYI" yorumunda bulundular.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık